Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2008

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Αρχίζει το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα Α2 ανδρών Α2 γυναικών και Β εθνικής ανδρών στην Α2 Ανδρών λόγω της αναδιάρθρωσης από κάθε όμιλο θα πέσουν 6 ομάδες. Τα διοικητικά στελέχη και προπονητές του Βορείου ομίλου της Α2 Ανδρών τονίζουν:

Αλέξης Παπαβασίλης προπονητής ΧΑΝΘ: «Στόχος είναι η άνοδος και η επιστροφή στα σαλόνια της Α1. Πήραμε στις μεταγραφές τον Τραϊανό και τον Ηλία Γραμματικόπουλο από τον ΠΑΟΚ, τον Ανδρέα Λαγούδη από το Ελληνικό Κολλέγιο , τον Σταύρο Καϊκη και τον Γιάννη Μπρατίδη από την Ξάνθη ενώ επαναδραστηριοποιήθηκαν οι Γιώργος Αλμπάνης και Γιώργος Ξανθόπουλος».

Γιώργος Καραδήμος προπονητής Αρχέλαου Κατερίνης: «Στόχος η παραμονή. Το πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό διότι πέφτουν 6 ομάδες. Πήραμε στις μεταγραφές το Σαϊδέ και τον Κορωνίδη από τον Ορφέα. Έχουμε πάρει τον Ούγγρο Νέμες Νόρμπετς και το Σέρβο Ράντοβαν Βούϊμιτς ενώ θα βάλουμε στην ομάδα και νεότερα στελέχη»

Παναγιώτης Βλαχόπουλος Πρόεδρος ΑΟΑ Καστοριάς. Η Καστοριά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε ενισχυθεί με 4-5 νεαρούς αθλητές . Μυστικό μας είναι η ομαδικότητα το οικογενειακό κλίμα και θα μετρήσει ιδιαίτερα ο κόσμος της Καστοριάς που θα δίνει τρανταχτό παρόν στο γήπεδο»

Δημήτρης Μασλαρινός –προπονητής Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά το πιο δύσκολο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην ιστορία της Α2 κατηγορίας. Στόχος μας να πλασαριστούμε στην τετράδα και με τον τρόπο αυτό να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Στο ρόστερ μας έχουμε προσθέσει τον Γ. Μενεψάκο τον Κώστα Λειβαδόπουλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριά τον Αργυρίου Αλέξανδρο από την Αλεξανδρούπολη, ενώ σε δυο μήνες θα είναι έτοιμος να ενταχθεί και ο Βασίλης Βέργος από τα Γιάννενα. Συνεργάτες μου στον πάγκο θα έχω τον Γιάννη Μπιζέτα και Γιώργο Γιώργαινα οι οποίοι έχουν την ευθύνη του φυτωρίου στο Φοίβο»

Γιώργος Ανδρεάδης –Γενικός αρχηγός Άρη Θεσσαλονίκης: « Ξεκινάμε με στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία. ¨Είναι δύσκολο το εγχείρημα γιατί υπάρχουν 4-5 ισάξιες ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο και ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Με προπονητή το Στέφανο Καραχάλιο πήραμε στις μεταγραφές τους Δημήτρη Μακρή, Στάθη Μπεϊλή, Χάρη Σταματιάδη και τον Γιούρι Κίριλιουκ που έπαιζε πέρυσι στον ΠΑΟΚ και τον Ραγκέλοβιτς»

Βασίλης Πολυχρονίδης -Πρόεδρος Πανσεραϊκού: « Στόχος η άνοδος στην Α1 κατηγορία και ακόμα θέλουμε διακαώς να πάρουμε την ευθύνη της διοργάνωσης του FINAL FOUR του Κυπέλλου Ανδρών το οποίο έχουμε ήδη ζητήσει προφορικά και θα το ζητήσουμε και επίσημα από την ΟΧΕ. Πήραμε τον Χ. Γκουτζουβελίδη , τον Θεόδωρο Μεγαλοιοκονόμου τον Βασίλη Δραγάνη, το Γιάννη Οικονόμου τον Μπιτόπουλο τον Άγγελο Μέγκα, τον Κουτσαμουρίκο και τον Μάρκο Τζόρεβιτς από το Μαυροβούνιο. Οι αγώνες μας γίνονται στο κλειστό «ΣΚΟΥΤΑΡΙ», 500 θέσεων χωρητικότητας. Προπονητής είναι ο Ιγνάτιος Παπαδόπουλος όπου έχει διατηρήσει τον Πανσεραϊκό αήττητο επί 2 χρόνια. Ιατρός μας είναι ο Πάνος Μηλώσης και ορθοπεδικός ο Νίκος Γουγουλιάς»

Νίκος Ρούσσης Γενικός Γραμματέας ΒΑΟ: «Κάνουμε περισυλλογή και ανανέωση με δυο τρεις αθλητές από τους παλαιότερους και με νεότερα στελέχη. Υπάρχουν δυσκολίες ιδίως οικονομικές τις οποίες και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε»

Δημήτρης Χριστοφορίδης προπονητής Δια Πολίχνης: «Το πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων στην πρώτη ταχύτητα θα είναι οι ομάδες με ισχυρό μπάτζετ και στη δεύτερη ταχύτητα οι πιο αδύναμες οικονομικά. Εμείς έχουμε στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα χτυπήσουμε όλα τα ματς με όλες τις δυνάμεις μας»

Θωμάς Μουμτσιδέλης-Πρόεδρος Αερωπού ¨Εδεσσας: «΄Εχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο πρωτάθλημα . Οι ομάδες οι περισσότερες έχουν ενισχυθεί όλοι οι αγώνες θα έχουν άγχος και δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια να χάνεις βαθμούς. Φαβορί θεωρώ τον Πανσεραϊκό τη ΧΑΝΘ , τον ΄Αρη Θεσσαλονίκης. Και τον Αερωπό ενώ έχουν ενισχυθεί ο Αρχέλαος και η Πτοελεμαϊδα. Λόγω της οικονομικής συγκυρίας τα προβλήματα είναι πολλά αλλά ο ρόλος του Αερωπού θα είναι και πάλι πρωταγωνιστικός»

Γιάννης Λεζγίδης –Έφορος Τμήματος χάντμπολ ανδρών Αρίωνα Πτοελεμαϊδας: «Στόχος του Αρίωνα είναι να παραμείνει στην κατηγορία. 4-5 ομάδες ήδη έχουν θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό στο Βόρειο όμιλο της Α2 . Προπονητής μας είναι ο Νίκος Γιώσκος. Πήραμε το Σκοπιανό Αλεξάντερ Ζάρκοφ που είχε παίξει παλαιότερα στο Δούκα, τον Θόδωρο Τσινικλίδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον Κώστα Χαλκίδη από τον Διομήδη ¨Αργους ενώ επαναδραστηριοποιήθηκε ο Δημήτρης Πασιαλής»

Πηγή : www.handball.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |