Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2008

ΑΡΙΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 23-21 (ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ)

MΕ «ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ» Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝ

ΑΡΙΩΝ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 23-21 (Ημ. 11-12)

Όταν οι αθλητές του Αρίων παίζουν με ψυχή και με καρδιά τότε κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να του αντισταθεί. Αυτό το κατάλαβε πολύ καλά ο πανίσχυρος φέτος (και μεγάλο φαβορί για την άνοδο) Πανσερραϊκός, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα με 23-21, η οποία παράλληλα ήταν η πρώτη νίκη για τον Αρίων.
Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα (ανάμεσα τους και αρκετοί από τις Σέρρες), έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και διατηρούσε μια διαφορά αλλά στην επανάληψη ο Αρίων που έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο και γνωρίζοντας πως μια νέα ήττα (και μάλιστα 2η στην Πτολεμαΐδα), θα ήταν καταδικαστική, έπαιξε με πολύ πάθος και έτσι το παιχνίδι «γύρισε». Οι παίκτες του Νίκου Γιώσκου τα έδωσαν όλα και έτσι δίκαια στο τέλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη και γνώρισαν την αποθπέωση.
Καλύτεροι από τον Αρίων οι Πασιαλής (αλήθεια αν σταματήσει τι θα γίνει), Κεσίδης (εκπληκτικές αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά) και Αναστασίου ενώ καθοριστικά γκολ πέτυχε ο Τσινικλίδης. Φυσικά όλοι έδωσαν τα πάντα για τη νίκη ενώ από την ομάδα των Σερρών καλύτεροι ήταν οι Μεγαλοοικονόμου και Τζαμτζής.


Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-9, 11-12 (ημ.)
14-17, 20-19, 23-21 (τελ.)

Διαιτητές: Τόλλιος- Θεοδοσάκης

Αρίων: Κεσίδης, Χαλκίδης, Φυραρίδης 3, Πασιαλής 6, Ακριτίδης, Καρασιούνας, Τσινικλίδης 5, Ζάρκοφ 2, Αναστασίου 6, Μυτιληναίος, Γαλάνης 1.
Πανσερραϊκός: Ασλανίδης, Οικονόμου, Δραγάνης, Πουναρτζόγλου 1, Μεγαλοοικονόμου 8, Τζαμτζής 1, Φεσατίδης 3, Τζόροβιτς 3, Παπαδόπουλος, Βαλαβάνης 1, Βουντουκίδης, Μέγας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |