Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2008

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝ





Αρχέλαος – Αρίων Πτολεμαΐδας 28-25 (Ημ. 11-8)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών πέτυχε ο Αρχέλαος επικρατώντας του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 28-25.
Οι παίκτες του Αρχελάου μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά και πέτυχαν πρώτοι γκολ παίρνοντας συγχρόνως και το προβάδισμα στο σκορ το οποίο και κράτησαν στα πέντε συνεχόμενα δεκάλεπτα με διαφορά μέχρι και έξι γκολ.
Σ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Αρχέλαος ήταν καλύτερος του Αρίωνα και φαινόταν ότι δεν χάνει το παιχνίδι με τίποτε.
Ίσως αυτό να ήταν ο λόγος που οι παίκτες του Αρχελάου μετά το 4ο δεκάλεπτο δεν είχαν τη ζωντάνια κι την αγωνιστικότητα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει το παιχνίδι νέο ενδιαφέρον αφού πέντε περίπου λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού ο Αρίων ισοφάρισε σε 22-22 και μπήκε αποφασιστικά για τη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.
Προ του φάσματος της απώλειας του παιχνιδιού οι παίκτες του Αρχελάου ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν τη νίκη με 28-25.
Τη δικαιούνταν και είναι απόλυτα δίκαιη η νίκη του Αρχελάου γιατί στο σαφώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος..
Είναι μία νίκη ορόσημο γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο γιατί από τις δέκα ομάδες οι έξι θα υποβιβαστούν και έτσι θα δημιουργηθεί η ενιαία Α2 Κατηγορία Ανδρών.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γρηγοριάδης και Μαυρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 5-2, 9-5, 11-8 (ημ), 17-11, 21-19, 28-25 (τελ.)

Οι συνθέσεις
Αρχέλαος : Ξεφτέρης 1, Κοσμίδης Ηρ. Νέμεθ 2, Σαϊδές 3, Τριανταφύλλου Σ. 6, Ξώνης Αθ. 1, Τεκερίδης 2, Κορωνίδης Σ., Τζιώκας 5, Παπαδόπουλος, Κοσμίδης Β., Χρύσος, Βούιβιτς 8, Παπανάκος.
Αρίων Πτολεμαΐδας: Κεσίδης, Χαλκίδης, Φυραρίδης 3, Πασιαλής 5, Ακριτίδης, Μπασδάρας, Καρασιούνας 1, Τσινικλίδης 5, Ζάρκοφ 5, Αναστασίου 3, Μυτιληναίος 3, Γαλάνης, Τραχανάς, Τριανταφυλλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Share |